Excursii de lux. 30% reducere, pentru rezervări în avans

Data publicării:
2101 20turism 20exotic-44816

Vietnamul este una dintre destinaţiile preferate pentru o vacanţă asiatică. Parcurile naturale, munţii spectaculoşi, plajele exotice şi două delte naturale transformă orice călătorie în această ţară într-o amintire greu de şters.

O săptămână de vacanţă în Vietnam costă 1.400 de euro de persoană. Pentru încă 1.000 de euro se poate opta pentru 21 de zile într-o expediţie al cărei traseu se întinde din Vietnam până în Laos şi Cambodgia.Turiştii pot admira ţinuturi acoperite de păduri, peşteri şi cascade spectaculoase.

Un decor mai liniştit, mai cald şi mai relaxant este zona Caraibelor. O propunere inedită ar fi insula Margarita, de unde se pot face expediţii în delta fluviului Orinoco, în care trăiesc ultimii amerindieni din zonă. Pentru un pachet de 14 zile, cu transport şi cazare la un hotel de 3 stele, preţurile pornesc de la 1.000 de euro de persoană.

Circuite ceva mai elaborate sînt disponibile în Australia şi Noua Zeelandă. Acolo se găsesc locuri ideale atât pentru aventura în sălbăticie, cât şi pentru experienţe unice în oraşe cu arhitectură şi infrastructură de ultimă generaţie. Pentru 3 săptămâni de vacanţă, preţurile pornesc de la 7.000 de euro de persoană.

Operatorii turistici propun şi destinaţii mai puţin frecventate de români. De exemplu, 3 săptămâni într-o croazieră de lux, la un preţ de 10.000 de euro de persoană, care cuprinde toate insulele din Antarctica, precum şi Ţara de Foc şi Patagonia. Croaziera include şi o oprire de 4 zile în capitala Argentinei, Buenos Aires.

Turiştii care fac rezervări cu şase luni în avans pot cumpăra biletele cu reducere de pînă la 30 de procente.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri