Fetița din Galați ucisă de mamă fusese arsă cu aprinzătorul de aragaz. Femeia le-a mărturisit procurorilor de ce a făcut asta

Data actualizării: Data publicării:
medicina legala
Fetița din Galați ucisă de mamă fusese arsă cu aprinzătorul de aragaz. FOTO Captură Digi24

Femeia din Galaţi reținută pentru 24 de ore pentru că și-ar fi ucis în bătaie fetița de 9 ani va fi supusă unei expertize psihiatrice. Ceilalți doi copii ai familiei, două fetițe de 5 și 7 ani se află acum în grija statului. 

E de neînțeles cum de nimeni nu știa prin ce chinuri trecea acest copil, deși vecinii au spus că au auzit zgomote puternice și țipete din apartament. Nimeni nu s-a sesizat și nu a făcut nimic ca sa prevină o astfel de tragedie.

În casă, alături de femeia cu cei trei copii mai locuiau fratele ei și soția acestuia.

Ieri, după zece ore de audieri, mama a fost reținută pentru 24 de ore. Ea le-a spus procurorilor că a comis fapta pentru că s-a enervat. Ea va fi supusă unei expertize psihiatrice, iar azi va fi dusă la instanță cu propunere de arestare preventivă.

Legiștii au finalizat raportul medico-legal și au stabilit că fetița a murit din cauza unor leziuni externe și interne extrem de grave. Avea vânătăti pe tot corpul și arsuri profunde, ea ar fi fost arsă cu un aprinzător de aragaz cu flacără.

Ceilalți doi copii au fost preluați de asistenți sociali, dar nu se poate comunica cu ei, fiind în stare de șoc.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru omor calificat.

Nu uitați, în cazul în care sunteți martor sau victimă a violenței domestice, sunați la numărul special 0800 500 333.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri