Accident grav în Capitală: O mașină a fost lovită în plin de un tramvai. Șoferița a rămas încarcerată

Data actualizării: Data publicării:
Mașină lovită de tramvai.
O mașină a fost lovită în plin de un tramvai. Șoferița a rămas încarcerată.

Grav accident rutier în această după-amiază în București. Un autoturism a fost lovit de un tramvai în sectorul 6 din Capitală, după ce șoferul a intrat pe șine. Circulația tramvaielor în zonă este blocată, iar pompierii au fost chemați pentru descarcerarea șoferului.

Alexandra Dinu, jurnalist Digi24: Sunt două victime. O femeie în vârstă de 50 ani care se afla la volan și un tânăr de 25 de ani. Nu se știe în acest moment ce s-a întâmplat, asta vor stabili polițiștii care se află la fața locului. Știm doar că mașina a ajuns pe șine și a fost lovită în plin de un tramvai al liniei 25 care a și deraiat în urma impactului.

În accident, femeia de la volan a fost rănită și a rămas încarcerată. Medicii spun că aceasta este conștientă.

Din fericire, niciun pasager din tramvai nu a fost rănit în urma impactului.

Circulaţia tramvaielor 8 şi 25 este blocată miercuri seara pe Bulevardul Timişoara, în zona intersecţiei cu strada Romancierilor, pe sensul spre Răzoare, din cauza deraierii unui tramvai în urma tamponării cu un autoturism, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al STB Brânduşa Raeceanu.

„Echipele STB se află la faţa locului pentru remedierea situaţiei, iar pentru preluarea fluxului de călători de pe Bulevardul Timişoara a fost introdusă o linie navetă de autobuze, care funcţionează între Depoul Militari şi Piaţa Danny Huwe, a spus Raeceanu.

Polițiștii încearcă să afle dacă femeia a pierdut controlul volanului și a ajuns pe șine.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri