General implicat într-un scandal la benzinărie

Data publicării:
politie digi24-2

Totul a pornit de la un loc de parcare. Mașina generalului era parcată la intrarea în benzinărie, iar un tânăr - care s-a recomandat ca fiind fiu de general - a fost deranjat de modul în care Dorel Grădinaru parcase mașina.

Tânărul i-a adresat injurii generalului, a izbucnit o altercație, iar generalul a sunat la 112. A venit poliția, care a întocmit un proces verbal. Nu s-a depus nicio plângere deocamdată.

Contactat telefonic de Digi24, generalul a povestit: „Ieşind din Peco, cineva mi-a blocat calea cu o maşină fără număr în faţă, cu bara ruptă. I-am spus să o ia prin sensul normal și eu plec, n-a mai avut răbdare, a intrat în trombă, când s-a dat jos a început să profereze injurii, amenințându-mă cu tatăl său, generalul Oţelea. Am sunat la 112, am chemat un echipaj. Când a vazut că sun, a vrut să plece și l-am ţinut de mână. A venit echipajul, a solicitat și ambulanța, că a zis că l-am strâns de gât. Au constatat că nu are nimic. A solicitat să meargă la urgențe, ceea ce s-a și întâmplat”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri