Gheorghe Dincă ar fi fost internat de mai multe ori la Psihiatrie și avea probleme din cauza alcoolului (surse Mediafax)

Data actualizării: Data publicării:
suspect caracal gheorghe dinca
Foto: Bogdan Dănescu / Inquam Photos

Bărbatul acuzat de uciderea celor două fete în Caracal, Gheorghe Dincă, a fost internat de mai multe ori la Psihiatrie, spun surse medicale citate de MEDIAFAX. Bărbatul suferea de mai multe tulburări de comportament, unele apărute în urma consumului de alcool, potrivit surselor.

Gheorghe Dincă a fost internat de mai multe ori la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Slatina, iar ultima internare a avut loc în aprilie 2010. Atunci, a fost internat pentru sindrom anxios depresiv, dar în spital medicii i-au pus ca diagnostic secundar „Tulburări mentale și de comportament datorate folosirii alcoolului”, sindron de dependență, sindrom amnezic și hepatită alcoolică.

Sursele citate au precizat că Gheorghe Dincă a fost internat de mai multe ori în spital, pentru tratamentul unor afecțiuni asemănătoare. „A stat de câteva ori în spital, timp de câteva zile, pentru tratament, apoi a primit tratament la domiciliu”, au mai spus sursele.

Gheorghe Dincă este cercetat de procurorii DIICOT pentru omor calificat. Este suspectat că ar fi sechestrat și ucis două tinere pe care le-a luat cu mașina, la ocazie. În locuința lui au fost găsite oase calcinate și dinți de natură umană, dar și bijuterii pe care mama Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani răpită săptămâna trecută le-a recunoscut ca fiind ale fiicei sale. Probe au fost găsite și în mașina lui Dincă. După trei zile de anchetă, Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra și pe o altă tânără, Luiza Melencu, dispărută din aprilie.

Sursa: Mediafax

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri