Imagini cu trei bărbați filmate în noaptea în care a fost ucis Adrian Kreiner. Procurorii le-au văzut și au făcut primele declarații

Data actualizării: Data publicării:
imagini de pe camere de supraveghere
Au apărut informații noi în cazul milionarului din Sibiu, ucis în propria locuinţă. La nouă zile de la crimă, procurorii anunţă că au restrâns cercul suspecților și au la dosar imagini de pe camere de supraveghere care surprind trei indivizi. FOTO Captură Digi24

Au apărut informații noi în cazul milionarului din Sibiu, ucis în propria locuinţă. La nouă zile de la crimă, procurorii anunţă că au restrâns cercul suspecților și au la dosar imagini de pe camere de supraveghere care surprind trei indivizi. Nu e cert dacă ei sunt cei care l-au bătut pe milionar până la moarte, dar anchetatorii ştiu naţionalitatea făptaşilor.

Procurorii bănuiesc că omul de afaceri Adrian Kreiner a fost bătut şi jefuit de trei cetăţeni români în propria casă de pe strada Moldoveanu din municipiul Sibiu, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. 

„Cercetările continuă în cazul crimei de pe strada Moldoveanu din municipiul Sibiu. La acest moment urmărirea penală se desfăşoară in rem, nefiind începută urmărirea penală faţă de nicio persoană. A fost restrâns cercul suspecţilor, fiind înregistrate progrese în activitatea de identificare a celor trei autori. În continuare se lucrează pe mai multe planuri în vederea depistării şi tragerii la răspundere penală a infractorilor. Procurorul criminalist ia în calcul mai multe variante în ceea ce priveşte mobilul crimei.

Contrar celor vehiculate în mass-media, până în prezent în cauză nu a fost dispusă nicio percheziţie domiciliară şi nu au fost efectuate descinderi în vederea capturării autorilor. La acest moment există bănuiala că cei trei autori sunt cetăţeni români.

În ceea ce priveşte imaginile video care circulă în spaţiul public reprezentând trei persoane purtând cagule, putem confirma că aceste imagini se regăseau deja la dosarul cauzei fiind luate în considerare în investigaţie”, se arată în comunicatul de presă al procurorilor sibieni. 

E prima declarație publică a procurorilor în acest caz.

În imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se văd trei bărbați care par a avea fețele acoperite, dar nu este cert că sunt cele cu făptașii. Procurorii spun că aceste imagini fac însă parte din investigație.

Anchetatorii au spus de la început că atunci când au plecat cu ceasuri furate, dar nu și cu bani, cei trei erau foarte calmi, nu păreau agitați, ba chiar unul e filmat în timp ce fumează, Asta însemană că ei au avut un plan foarte bine stabilit. Timp de câteva ore l-au filat pe milionar dintr-o casă abandonată. Cei trei au intrat, au deconectat sistemul de supraveghere și de alarmare, ceea ce înseamnă că știau cum era locuința, cum era păzită.

Procurorii iau în calcul inclusiv un asasinat mascat de jaf. Agresorii au plecat cu ceasuri de 200.000 de euro dar nu au luat bani deși au ajuns la un seif unde erau sume mari de bani.

Fapta s-a petrecut pe 6 noiembrie, însă autorii nu au fost prinşi încă.  

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri