Îmbrânceli pe holurile ROMATSA între sindicaliști și director

Data publicării:
romatsa

Actualizare 17.10. Aurel Stanciu, directorul companiei, spune că incidentul a fost provocat de sindicalist. A fost contrazis in urmă cu puţin timp, la Digi24, de reprezentanţii angajaţilor.

Aurel Stanciu, directorul ROMATSA, a declarat pentru Digi24: „De dimineață, la venirea la serviciu, un mic protest spontan acolo, vreo 10-12 membri de sindicat în frunte cu domnul lider Diaconu, cu niște pancarte în mână - Ne-am săturat de voi, Afară cu generalii de carton. Încercând să discut cu dumnealor s-au manifestat mai violent verbal prima oară, după care când eu am încercat să citesc din acest extras de plan de management s-a repezit domnul Diaconu, l-a smuls prin forță și a fugit. Cineva a filmat de la început, de asta vă spun că este diversiune, pentru că în tot filmul se vede după aceea, camerele de supraveghere îi văd, îi văd cum râd, își dau mâna.”

Este de-a dreptul hilar ce susține dânsul, că noi ne-am făcut un plan dinainte. Dânsul a scos acea hârtie, plan de management, îl întinde unei colege de-ale mele ca să-l citească, după care domnul director îl mai dă unui coleg de-al meu, care colegul meu vrea să mi-l întindă mie, moment în care domnul director Stanciu îl smulge din mâna colegului meu. Ulterior, eu încercând să văd un document pe care, dacă l-au văzut doi colegi înseamnă că și eu, ca lider de sindicat, măcar prin faptul că legea îmi permite și chiar îl obligă să-mi dea acest document, l-am luat, iar mai departe vedeți ce se întâmplă. Efectiv o agresiune. Nu am știut pe unde să fug de acest domn care mă încolțește , îmi smulge cămașa de pe mine”, a declarat Florin Diaconu la Digi24.


Scandalul a pornit când un lider de sindicat a vrut să ia din mâinile directorului planul de management al companiei, plan pe care angajații îl contestă.

Conflictul dintre sindicalişti şi director este vechi de câteva luni, iar acum controlorii de trafic ameninţă cu greva generală pe termen nelimitat, prima din istoria transporturilor din România.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri