Foto Impact puternic pe o șosea din Mehedinți: o autoutilitară a lovit în plin o mașină. Patru răniți, printre care și un copil

Data publicării:
mehedinti-2
Impact puternic pe o șosea din Mehedinți. Foto: ISU Mehedinți

Un accident rutier a avut loc sâmbătă, în judeţul Mehedinţi, după ce şoferul unei autoutilitare a intrat cu viteză într-o curbă și a lovit în plin o mașină care circula regulamentar. În urma impactului, patru persoane au fost rănite, între care un copil de 13 ani.

„La data de 11 noiembrie a.c., ora 08.45, IPJ Mehedinţi a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că pe D.N.67, în afara localităţi Ciovârnăşani, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu victime.La fata locului s-au deplasat poliţiştii Serviciului Rutier, iar din cercetările efectuate au stabilit că un bărbat de 60 ani, din mun. Lugoj, jud. Timiş a condus o autoutilitară pe D.N. 67, din direcţia Dr. Tr. Severin către mun.Motru, iar într-o curba la dreapta, nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic şi a pătruns pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de un bărbat de 45 ani, din com. Broşteni, judeţul Mehedinţi”, a transmis IPJ Mehedinţi, potrivit News.ro.

mehedinti-4
În urma impactului, patru persoane au fost rănite, între care un copil de 13 ani. Foto: ISU Mehedinți

Din accident a rezultat rănirea uşoară a celor doi conducători auto, precum şi a unei tinere de 18 ani, respectiv unui minor de 13 ani pasageri in autovehiculul care circula regulamentar.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

mehedinti
În urma impactului, patru persoane au fost rănite, între care un copil de 13 ani. Foto: ISU Mehedinți

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri