Incendiu puternic în Sectorul 6 din București. Un bărbat a murit

Data publicării:
Untitled
Foto: captură video

Incendiu puternic pe bulevardul Iuliu Maniu, din Sectorul 6 al Capitalei. Un om a murit după ce flăcările i-au cuprins apartamentul în care locuia. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale de stingere, dar din cauza flăcărilor puternice și degajării mari de fum locatarul nu a mai putut fi salvat.

Corina Matlinschi, jurnalist Digi24: „Un bărbat de aproximativ 70 de ani a fost găsit decedat în apartamentul său în urma unui incendiu. Vecinii lui sunt cei care au observat fum ieșind pe ușa apartamentului lui de la etajul 1 și au alertat imediat pompierii. Au ajuns acolo, aceștia au fost nevoiță să spargă ușa, însă din cauza flăcărilor nu au reușit să ajungă la bărbat pentru a-l mai salva.

Incendiul a fost lichidat și apoi a fost găsită această persoană decedată. Nu au fost alte probleme în apartament și nici în bloc. Vecinii ceilalți nu au fost evacuați.

Urmează ca poliția să înceapă cercetările la fața locului. Deocamdată este considerată o moarte suspectă și pompierii trebuie să spună exact de la ce a pornit acest incendiu”.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri