Video O cisternă încărcată cu 40 de tone de motorină s-a răsturnat și a ars violent. Şoferul a fost găsit carbonizat în cabină

Data actualizării: Data publicării:
cisterna rasturnata care arde
O cisternă încărcată cu 40 de tone de motorină s-a răsturnat și a ars violent. Foto: DSU

Pompierii din județul Brăila au intervenit, joi seară, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o cisternă ce transporta combustibil în apropierea localității Berteștii de Sus.

 

ACTUALIZARE 00:00 - Cisterna care a luat foc joi seară transporta 40 tone de motorină şi s-a răsturnat pe DJ 212, între Berteştii de Sus şi Gura Ialomiţei, şoferul fiind găsit carbonizat în cabină, informează ISU Brăila.


„În urmă cu puțin timp, în apropierea localității Berteștii de Sus, județul Brăila, s-a produs un incendiu la o autocisternă care, din primele informații, transporta combustibil. 

Astfel, pentru gestionarea optimă a situației de urgență spre locul intervenției au fost direcționate 3 autospeciale de stingere de la ISU Brăila, iar în sprijin, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din proximitate, o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță Brăila și o autospecială de stingere de la ISU Ialomița.  

La ajungerea primelor echipaje de pompieri, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără violentă.  

Până la acest moment nu au fost identificate victime.  

Intervenția este în dinamica”, arată un comunicat al DSU. 

Editor : Alexandru Costea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri