Intervenţie a echipajelor medicale la Bran, unde cel puţin 6 copii şi un adult acuză simptome de toxiinfecţie alimentară

Data publicării:
112

Echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, dar şi cele ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) intervin, joi seară, în localitatea Bran, unde cel puţin şase copii şi un adult prezintă simptome de toxiinfecţie alimentară. Aceştia au mâncat la o pensiune în care se pare că se află, în total, 32 de persoane.

Autorităţile din Braşov au anunţat, joi seară, că un echipaj SMURD şi trei echipaje SAJ cu medic intervin în localitatea Bran, unde mai multe persoane acuză simptome de toxiinfecţie alimentară. 

Apelul iniţial anunţa 13 persoane cu probleme medicale, după ce au mâncat la o pensiune, însă medicii acordă, deocamdată, ajutor unui număr de şase copii şi unui adult. 

Nu s-a stabilit încă numărul celor care vor fi transportaţi la spital, dar se pare că în pensiune sunt, în total, 32 de persoane. 

„La ora actuală intervin cadrele medicale şi mai multe persoane au fost transportate la spital. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice s-au sesizat din oficiu cu privire la cele semnalate”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Braţov.

Potrivit acestora, poliţiştii şi alţi specialişti din instituţii cu atribuţii în domeniu vor demara, chiar joi seară, verificări la unitatea respectivă. 

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri