Iohannis a primit-o pe Maia Sandu la Palatul Cotroceni: „Ajutăm în continuare R. Moldova, inclusiv în ceea ce privește aderarea la UE”

Data publicării:
klaus iohannis si maia sandu la cotroceni
Președintele României, Klaus Iohannis, a primit-o marţi, la Palatul Cotroceni, pe Maia Sandu, preşedintele Republicii Moldova. FOTO: Facebook/ Klaus Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, a primit-o marţi, la Palatul Cotroceni, pe Maia Sandu, preşedintele Republicii Moldova. Șeful statului spune că a „avut un dialog foarte bun despre ajutorul major pe care România îl acordă în continuare Republicii Moldova, inclusiv în ceea ce privește aderarea la Uniunea Europeană”.

„Am primit-o astăzi, la Palatul Cotroceni, pe doamna Preşedinte Maia Sandu, cu care am avut un dialog foarte bun despre ajutorul major pe care îl acordăm în continuare Republicii Moldova, inclusiv în ceea ce privește aderarea la Uniunea Europeană”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Președintele a mai adăugat că „este prima întrevedere dintr-o serie de întâlniri consistente pe care le va avea pe parcursul următoarelor trei zile cu preşedinți, premieri şi lideri ai instituțiilor europene, care se află zilele acestea la București cu ocazia Congresului Partidului Popular European”.

„Mai sunt doar câteva luni până la alegerile europarlamentare din iunie și este esențial ca în Europa să câștige din nou democrația, iar mișcările care se bazează doar pe nostalgia trecutului și oferă false soluții pentru oameni să nu se consolideze. Sunt convins că discuțiile și dezbaterile de la București vor contura o viziune solidă pentru viitorul Europei, care va răspunde așteptărilor cetățenilor noștri pentru un trai mai bun, în siguranță și prosperitate”, a conchis șeful statului pe Facebook.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri