IPJ Brașov a făcut publică o fotografie cu violatorul celor două fetițe. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Data actualizării: Data publicării:
Violatorul celor două fetițe.
Bărbatul care a răpit și a violat două fetițe din Brașov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Bărbatul care a răpit și a violat două fetițe din Brașov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi recunoscut că le-ar fi violat de două ori, într-o parcare pe DN 10 între Întrosura Buzăului și Buzău, dar și în localitatea Valea Nicovani din județul Prahova.

Răpitorul, mai spun aceștia, era recidivist. El primise o pedeapsă de 10 ani după ce a violat o altă copilă și a fost eliberat din pentienciar, mai devreme, în baza legii recursului compensatoriu.

Cele două minore au fost preluate de Direcţia Generala de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov şi au intrat într-un program de consiliere psihologică.

Agresorul a fost reţinut sâmbătă pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Braşov, fiind cercetat pentru lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi coruperea sexuală a minorilor.

Pe numele celor două fete a fost emisă la nivel naţional, în cursul zilei de sâmbătă, alerta „răpire minori”, după ce bărbatul, care s-a prezentat ca fiind prieten al concubinului mamei acestora, le-a luat vineri seara să le ducă la un „grătar”, unde a pretins că ar fi fost prezenţi şi alţi copii. Minorele au fost au fost găsite sâmbătă de poliţişti pe raza judeţului Prahova.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri