JURNAL PENTRU COPII. Andra și Răzvan, frații care au intrat de trei ori în Cartea Recordurilor

Data publicării:
2403jurnal 20copii-56540

Cei doi au câștigat împreună aproape 100 de competiții muzicale. De la vârsta de trei ani au început să meargă la cursuri de canto și pian, fac step, dans de societate, cursuri de actorie, pun voci în desenele animate și joacă în reclame. Însă cea mai mare realizare a lor este faptul că au intrat în Cartea Recordurilor. Și nu o dată: de trei ori.

„M-am simțit cel mai tare din România”, spune Răzvan despre performanța lui și a surorii sale.

Andra și Răzvan au intrat în Cartea Recordurilor pentru cele mai multe CD-uri cu muzică pentru copii. Au reușit să scoată 16 albume și nici până astăzi nu a reușit cineva să-i egaleze.

„Sigur că e un lucru extraordinar și încă o dovadă care demonstrează munca enormă pe care o depun copiii ăștia”, mărturisește compozitorul Marius Țeicu, care îi pregătește pe cei doi frați încă de când erau mici.

Andra iubește muzica atât de mult, încât ar putea cânta non stop. Așa a ajuns în Cartea Recordurilor, pentru cel mai lung concert live susținut vreodată de un copil.

„Am cântat în total trei ore și jumătate, 55 de piese, fără oprire, live. Aș mai fi putut să cânt, puteam să cânt încă o oră jumătate, două, trei maximum. dar nu am mai putut pentru că era o problemă la sunet și se încinsese aparatul, că altfel puteam mai mult”, povestește fetița.

Și Răzvan a intrat în Cartea Recordurilor. El a fost cel mai tânăr președinte și a petrecut o zi la Cotroceni alături de Traian Băsescu: „Am dat mâna cu domnul președinte, mi-a arătat consilierii lui, m-a plimbat prin toată clădirea aceea, Cotroceni, mi-a arătat camera lui, unde avea cravate, avea hainele lui, șepcile, tot”.

Cei doi frați au doborât record după record, iar în viitor și-au propus să faca lucruri și mai mari.

„Nu o să ne oprim aici, vrem să doborâm cât mai multe recorduri, vrem să urcăm și mai sus”, spune Andra, completată de fratele său: „Eu aș vrea să am recorduri cât mai multe, cât mai frumoase, cât mai mari și să avem atât de multe recorduri încât să intram în Cartea Recordurilor pentru câte avem”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri