Lansarea Digi24 Craiova, eveniment fastuos cu peste 300 de invitați

Data publicării:
lansarea 20craiova3-33351

Numeroase personalități locale, printre care primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, Mircea Geoană, istoricul Adrian Cioroianu, Mitropolitul Olteniei au urat bun venit în lumea știrilor de înaltă calitate celei de-a cincea stații Digi24, cea de la Craiova.

Digi24 Craiova s-a lansat luni, 12 noiembrie
Digi24 Craiova s-a lansat luni, 12 noiembrie

Luca Niculescu și Oana Epureanu, prezentatoarea emisiunii „Turist acasă”, difuzată în fiecare marți, de la ora 20.00, la Digi24 Craiova, au fost gazdele evenimentului. Oana a purtat o creație semnată Ludmila Corlățean.

În discursul său, Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, a salutat prezența pe piața de televiziune din Oltenia a primei televiziuni din regiune care emite full HD, Digi24 Craiova, iar surpriza serii a fost oferită de prezența Înalt Preasfințitului Irineu, Mitropolitul Olteniei, care a oferit în dar postului Digi24 Craiova o icoană.

Nu au lipsit nici cadourile sportive. De la echipa de fotbal Universitatea Craiova Digi24 a primit în dar un tricou, în culorile clubului, inscriptionat pe spate cu numele postului, iar din partea clubului sportiv municipal Craiova, la lansare, echipa Digi24 Craiova a primit un tort.

Printre oficialitățile locale prezente la eveniment s-au numărat și directorul Teatrului National Craiova, Gheorghe Boroghina, profesori universitari de la Universitatea Craiova, directorul Filarmonicii Oltenia, sportivi ai clubului Universitatea Craiova.

Vedetele evenimentului găzduit de Plaza Hotel, care a reunit peste 300 de persoane, au fost, fără îndoială, membrii echipei Digi24 Craiova, emoționati și mândri de realizarea lor. Roxana Vlădășel, producătorul general al celei de-a cincea stații din rețeaua Digi24, și-a invitat colegii pe scenă, moment care a fost primit cu aplauze de toți cei prezenți.

Digi24 Craiova face parte din proiectul ambițios al RCS&RDS, cea mai stabilă și serioasă companie de servicii de cablu și internet din România, de a dezvolta o televiziune de știri altfel, cu infomații corecte și imparțiale.

Cu o echipă formată din 40 de profesioniști, gata oricând sa livreze informatia în timp real celor din fata micului ecran, Digi24 Craiova are în grila de programe șapte jurnale de știri, un talk-show, o emisiune sportivă, o emisiune cu informații despre piața forței de muncă și o emisiune de reportaje, care va aduce în prim plan locuri şi oameni importanţi din comunitatea locală.

De luni până vineri, jurnalele de știri Digi24 Craiova vor acoperi cele mai importante și relevante evenimente ale zilei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri