Marian Godină, despre pensionarea șefului IPJ Brașov: Nu mi-a picat bine 

Data publicării:
marian godina fb-1

„Sunt foarte sincer când zic că nu mi-a picat bine ca cariera unui om să se încheie așa. Chiar nu mi-a picat bine. Și aș fi vrut să fie altfel, să fi înțeles de la început că fac ceva util Poliției, că aduc un plus imaginii instituției”, a declarat Marian Godină la Digi24. 

Marian Godină este cunoscut în mediul online pentru postările amuzante în care relatează întâmplări de la locul de muncă. Luni seară, agentul a povestit că pe 8 februarie a suspendat permisul şi a amendat un şofer care nu acordase prioritate la trecerea de pietoni. În maşina oprită se afla şi Luana Minea, director al Crucii Roşii Braşov, membru al Consiliului Judeţean din partea PSD şi membru al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică. În aceeaşi zi, spune poliţistul, a fost chemat în birou de superiorul său.

 „Nu era niciun pieton pe trecere, i-ai vorbit urât şi ai fost arogant. (...) Oricum nu te văd bine pentru că doamna face parte şi din ATOP (Autoritatea Teritorială de Ordine Publică - n.r.) şi ți-a făcut reclamație”, povesteşte Marian Godină că i-ar fi spus superiorul. Reclamaţia la adresa sa a fost înregistrată două zile mai târziu, pe 10 februarie. Luana Minea spune că nu ar fi intervenit în niciun fel la şefii poliţistului.

Poliţistul a spus şi că şefii săi l-au pus în situaţii umilitoare şi în alte ocazii și a dat ca exemplu o discuţie în care şeful poliţiei Braşov i-ar fi cerut să renunţe la comentariile sale de pe internet.

Citiți și: 

Anchetă la IPJ Brașov, după dezvăluirile polițistului Marian Godină
Efectul Godină. Demisia şefului IPJ Braşov, cerută în stradă


Urmăriți întreaga intervenție a agentului Marian Godină și a directorului editurii „Curtea Veche”, Iren Arsene, la Jurnalul de seară.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri