METEO. În weekend, vremea se încălzeşte ușor

Data publicării:
meteo frig ceata mediafax - 1- oct

Sâmbătă

În ŢARĂ:

Temperaturile maxime se vor încadra între 7...8 grade în depresiuni şi 15...16 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime între -3 şi 7 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, până la -6 grade. Local în Transilvania şi izolat în celelalte regiuni se va produce brumă; se va semnala ceaţă local în vest şi sud-vest şi pe arii restrânse în rest, mai ales dimineaţa şi noaptea.

În BUCUREŞTI:

Vremea va fi deosebit de rece pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă 1...2 grade mai scăzută în zona preorăşenească unde se va produce brumă. Noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

Duminică

În ŢARĂ:

Valorile termice vor continua să crească uşor în toată ţara, dar se vor situa tot sub mediile climatologice specifice începutului de octombrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 12 şi 17 grade, iar cele minime între -2 şi 7 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei până la -6 grade, dar şi mai ridicate în Dealurile de Vest. Izolat se va produce brumă, în special în Transilvania, iar în zonele joase dimineaţa şi noaptea, local va fi ceaţă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri