Video Momentul din sala de sport care a dus la uciderea unui licean din București. Martorii spun că a fost vorba de o răzbunare

Data actualizării: Data publicării:
Momentul din sala de sport care a dus la uciderea unui licean din București
Momentul din sala de sport care a dus la uciderea unui licean din București. FOTO: captura Digi24

Tânărul de 20 de ani care a înjunghiat mortal un elev de clasa a XII-a, miercuri, pe o stradă din București a fost reținut. Conflictul dintre cei doi a pornit de la o ceartă violentă la sala de sport pe care o frecventau, surprinsă de camerele de supraveghere. Martorii spun că cei doi au mai avut o ciocnire similară, în urmă cu trei zile, și cred că tragedia a fost o răzbunare.

Conflictul a început la sala de fitness, aflată la 20 de metri de locul unde s-a produs tragedia. Imediat ce martorii au sunat la 112, polițiștii și medicii au sosit la fața locului, dar și jandarmii, pentru că vecinii s-au strâns în zonă în număr mare, iar forțele de ordine au încercat să evite un alt conflict.

Victima abia împlinise 19 ani - mergea des la sala de sport, unde l-a cunoscut pe agresor.

Reporter: E un conflict mai vechi?

Martor: A fost ceva acum trei zile, totul a început de băiatul ăla. Randu doar s-a apărat când a venit băiatul ăla, a dat un pumn doi, cred că l-a ținut minte și asta a fost un fel de răzbunare.

Reporter: Dar de la ce a pornit?

Martor: Așa a vrut el, băiatul ăla. S-a dus pur și simplu spre el. 

Băiatul ucis locuia cu fratele mamei sale. Ambii părinți lucrează în străinătate de mai mult de un an.

Unchi: "Nu am văzut nimic, am fost sunat și l-am văzut pe nepotul meu întins pe jos, tăiat, încerca salvarea să îl resusciteze".

Cunoscuții tânărului susțin că acesta a fost victima inocentă a unui scandalagiu care frecventa aceeași sală de sport.

Martor: E tânăr, e de aici dintre noi, dintre copii, e prietenul nostru, am copilărit cu el.

Reporter: Ce fel de băiat era?

Martor: Era cuminte, se ducea la sală, era sportiv. Cine îl cunoaște de aici din cartier știe că era băiat bun, respectuos, nu căuta niciodată scandal, râdeam...era un om bun.

Trupul neînsuflețit a fost dus la Medicină Legală, pentru autopsie. Polițiștii și procurorii au deschis un dosar penal pentru omor.

Editor : Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri