MOŞ CRĂCIUN A VENIT LA DIGI24. Copiii au dansat, au povestit şi au primit cadouri

Data publicării:
25 2012moscraciundigi9-40441

Perfect Show Childrenfac parte din Şcoala de dans Perfect Show, singura şcoală din România cu titluri câştigate la toate secţiunile de dans. În anul 2011 au câştigat nenumărate titluri de Campioni Naţionali, trei calificări la Campionatele Mondiale din Liberec (Cehia), Vezprem (Ungaria) şi Porec (Croaţia), unde au şi câştigat titlul de echipă Vicecampioană Mondială şi un loc 3 la secţiunile Etnic/Folk şi Open.

În 2012, printre alte titluri de Campioană Naţională şi calificări pentru Campionate Mondiale, au reuşit să obţină titlul de Campioană Mondială la World Dancestar, secţiunea MTV Commercial, şi locul 3 la secţiunea Urban Dance Style. Au ocupat de asemenea locul 3 la Campionatul Internaţional de Hip-Hop Nymphea – Oradea. La Campionatul Naţional organizat de International Dance Organization au participat cu şapte dansuri şi au obţinut şapte locuri 1, iar la International Federation of Modern Dance au participat cu patru dansuri, obţinând patru locuri 1.

Lideri la Karting

În studioul Digi 24 au venit şi doi fraţi care împart pasiunea pentru karting, dar sunt competitivi şi în alte sporturi. La 15 ani, Bianca Anton este o remarcabilă prezenţă feminină în automobilism în acest an. A participat cu succes la Campionatul Naţional de Karting şi la Campionatul Naţional de Îndemânare Auto. Alături de Bianca, fratele său, Eduard Anton, are la 12 ani deja şase ani de concurs competițional și este lider incontestabil al clasei Mini.

Atmosferă de Crăciun cu grupul Liliput

Copiii grupului Liliput au venit în studioul Digi24 cu o melodie compusă de profesoara lor, Maria Ene.Moş Crăciun le-a împărţit cadouri şi acestor copii cuminţi, care cântă frumos şi au şi note mari la şcoală.Moşul le-a spus tuturor micuţilor că trebuie să înveţe să fie darnici, mai cuminţi şi mai răbdători.

Diana Popa, talent la nouă ani

Diana Popa, o fetiţă în vârstă de nouă ani foarte talentată, a fost şi ea invitată la Digimatinal. Se pregăteşte cu artista Crina Mardare, este înnebunită după Celine Dion şi a învăţat chiar şi un colind de-al artistei.Diana Popa este de asemenea câştigătoarea a numeroase premii pentru copii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri