O femeie a fost bătută de soțul ei în fața unei secții de poliție

Data publicării:
1211femeie 20batuta-33172

Pretextul: o bănuia de infidelitate. O echipă Digi24 a surprins întreaga scenă, vă avertizăm că imaginile pot avea un puternic impact psihologic.

Scenele au fost surprinse chiar în faţa arestului central al poliţiei Capitalei. Agentul tocmai îşi terminase tura şi se pregătea să plece acasă. N-a găsit însă cheia de la maşină, iar după câteva minute de căutări a început să îşi verse mânia pe femeie. Pricina de ceartă a fost o presupusă relaţie extraconjugală, de care subofiţerul îşi acuză consoarta.

În timp ce loviturile şi insultele curg, colegii poliţistului par să nu vadă nimic. Subofiţerul îşi loveşte nestingherit femeia, minute la rând. În mod surprinzător, nimeni nu intervine, deşi scena se petrece la intrarea într-o unitate de poliţie.

Un poliţist în uniformă trece fără să reacţioneze pe lîngă agresor şi pe lîngă femeia care strigă ca din gură de şarpe. Într-un tîrziu, un alt poliţist încearcă să aplaneze conflictul. Prezenţa agentului nu-l opreşte însă pe bătăuş.

După aproape o jumătate de oră, cheile discordiei apar, iar poliţistul demarează. Incidentul a intrat în atenţia superiorilor agentului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri