Sari la conținut

O femeie a murit după ce a fost lovită de un tramvai în București

O femeie a fost lovită în această dimineaţă de un tramvai. Accidentul a avut loc pe Șoseaua Pantelimon din Capitală. Victima în vârstă de 80 de ani ar fi traversat prin loc nepermis şi a fost lovită de tramvai. Femeia a rămas prinsă sub garnitură, fiind eliberată de popierii ISU.

Femeia, în vârstă de 80 de ani, a fost prinsă sub tramvai. Conform ISU, ea era în stare de inconştienţă. Ulterior, a fost scoasă şi s-a constatat decesul.

Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU București: „A avut loc un accident în urma căruia o persoană în vârstă de 80 de ani, o femeie, a fost lovită de tramvai în Șoseaua Pantelimon. La fața locului au acționat colegii de la Departamentul Special de Salvatori care au acționat pentru extragerea victimiei, care se află în partea din fața tramvaiului. În doar câteva minute victima a fost scoasă, însă prezenta leziuni incompatibile. În acest moment resursele se vor retrage în mod progresiv, iar la fața locului polițiștii de la Brigada Rutieră vor face o cercetare la fața locului. În acest moment va confirma că cel puțin pe sensul de deplasare a tramvaiului respectiv, circulația e întreruptă în totalitate.”

Circulaţia tramvaielor liniei 55 a fost oprită pe ambele sensuri.

La faţa locului au intervenit echipaje de intervenţie şi poliţişti.

Din primele verificări se pare ca femeia a traversat neregulamentar, la culoarea roşie a semaforului.