Video&Foto O schelă a căzut în mijlocul unei străzi din București. Momentul prăbușirii

Data actualizării: Data publicării:
moment-schela-cazuta-bucuresti-stirbei-voda

Un incident extrem de periculos s-a produs vineri după-amiază, pe Bulevardul Știrbei Vodă în București. Din cauza ploii şi a vântului puternic o schelă s-a prăbuşit în mijlocul străzii. Imagini au fost filmate de un telespectator Digi24. O altă schelă a căzut parțial, la câteva străzi distanță, pe Bulevardul Regina Elisabeta. Traficul este restricționat pe ambele străzi.

ACTUALIZARE. Primăria Capitalei face precizări privind cele două schele prăbușite și prezintă bilanțul furtunii din București. Detalii aici.

Din primele informații de la această oră, nu au fost rănite persoane de schela prăbușită pe Bulevardul Știrbei Vodă. În plus, nu a fost lovită vreo mașină.

Reprezentanții ISU au precizat pentru Digi24 că nu au multe informații despre acest incident, deoarece intervin în cazul unei schele prăbușite pe Bulevardul Regina Elisabeta.

„În urmă cu scurt timp, a fost restricționat traficul rutier pe Bd. Regina Elisabeta între Calea Victoriei și Str. Academiei, ambele sensuri de circulație, precum și pe Str. Știrbei Vodă între Str. Popa Tatu si Calea Victoriei, în ambele locații fiind schele căzute pe partea carosabilă”, a transmis ISU București-Ilfov.

Ambele schele erau montate de compania municipală de consolidări a Primăriei Capitalei.

Potrivit informațiilor primite de la telespectatorii Digi24, vremea a cauzat probleme și în Piața Unirii din Capitală, un suport de panou publicitar fiind luate de vânt, însă circulația nu este afectată.

De asemenea, mai mulți copaci au căzut în Parcul Cișmigiu și Dealul Arsenalului.

copac cazut pe masina Marriott 210619
copac cazut pe masina Marriott 210619

Cod galben de ploi pentru Capitală, valabil până la ora 18:30

Meteorologii au emis cod galben de ploi pentru Capitală, valabil până la ora 18:30, interval în care vor fi semnalate averse, intensificări ale vântului, descărcări electrice și vijelii, informează ANM.

Administrația Națională de Meteorologie anunță că a fost emis cod galben de ploi pentru Capitală, valabil până la ora 18:30.

Potrivit meteorologilor, se vor semnala averse ce vor cumula local 15...20 l/mp și izolat 25 l/mp, intensificări ale vântului, izolat vijelie.

De asemenea, poate să apară și grindină de mici dimensiuni și descărcări electrice.

 

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni ştire luaţi legătura cu noi la secţiunea DigiVOX a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe conturile noastre de Facebook și de Twitter. Ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri