Părinți români, reținuți la Satu Mare după ce și-au bătut copilul de doi ani în Germania

Data publicării:
copil care se joaca cu cuburi
Părinţii, în vârstă de 29 şi 37 de ani, din Carei, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Credit foto: Guliver/Getty Images

Părinții unui copil în vârstă de doi ani din județul Satu Mare au fost reținuți, duminică, în România, după ce, potrivit anchetatorilor, l-au bătut în repetate rânduri pe cel mic în timp se se aflau în Germania, scrie PortalSM.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Satu Mare s-au sesizat din oficiu despre faptul că minorul ar fi fost lovit de către părinţii săi.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că, în cursul acestui an, în timp ce s-ar fi aflat în Germania, minorul de 2 ani ar fi fost agresat fizic de către părinţii săi în repetate rânduri, fiindu-i pusă în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală şi morală.

Părinţii, în vârstă de 29 şi 37 de ani, din Carei, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare pentru presa locală.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri