Petre Roman: Singura problemă este de a găsi un coordonator capabil pentru PNL

Data publicării:
Petre-Roman

Vasile Blaga și-a dat demisia din fruntea PNL, după ce a fost pus sub control judiciar de procurorii DNA Ploiești într-un dosar de trafic de influență. Deputatul PNL, Petre Roman, a declarat pentru Digi24 că „e un moment dificil pentru PNL” pentru că Vasile Blaga era un „organizator eficient” în cadrul partidului.

Petre Roman deputat PNL a declarat pentru Digi24 că „e o decizie care însemnă demnitate din partea lui şi pentru PNL înseamnă şi o dovadă în ce priveşte asumarea unor principii. E un moment dificil pentru PNL pentru că Vasile Blaga era foarte puternic și eficient organizator. 

Acum, nu suntem orfani, avem un preşedinte, Alina Gorghiu, care fiind copreşedinte îşi asumă funcția, deci nu e o problemă majoră. Oricum - protocolul fuziunii prevedea ca până la alegeri să fie această duală conducere, apoi să avem conducere cu un singur preşedinte. Singura problemă este de a găsi o formulă - un coordonator capabil pentru PNL”.

Legat de cine are trebui să fie șef de campanie, Petre Roman a declarat: „ M-am gândit. Trebuie să fie cineva, mi-aș dori, cu toată experienţa pe care o am - mi-aş dori ca alegerea să fie consensuală, nu legată de un vot, ci că e cineva capabil să coordoneze eficient. Ne trebuie o mobilizare puternică, trebuie să convingem românii să voteze PNL.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri