Petrecere întreruptă de mascați într-un bar care avea activitatea suspendată temporar

Data publicării:
petrecere sibiu

Petrecere fără norme sanitare, într-un bar care avea suspendată temporar activitatea din cauza pandemiei. S-a întâmplat în localitatea Boița din județul Sibiu, acolo unde distracția petrecăreților a fost întreruptă brusc de mascați.

Trupele Serviciului Acțiuni Speciale au fost chemate pentru a opri petrecerea. Și asta pentru că, cele 10 persoane prezente în bar au devenit agresive verbal cu primii polițiști sosiți la fața locului. Distracția a fost întreruptă de polițiști, iar toate persoanele prezente au fost legitimate. Administratorul localului a fost amendat cu 2.500 de lei.

Reprezentanții Prefecturii Sibiu au transmis, miercuri, că scandalul a avut loc în timpul nopții de luni spre marți, într-un bar din localitatea Boița, unde, legal, era suspendată temporar activitatea din cauza ratei de infectare mare.

Când au ajuns primii polițiști, în local se aflau aproximativ 10 de persoane, care au devenit agresive verbal, astfel că au fost chemați mascații.

Activitatea barului a fost întreruptă de polițiști, iar toate persoanele prezente au fost legitimate.

Administratorul localului a fost amendat cu 2.500 de lei pentru nerespectarea măsurilor referitoare la suspendarea temporară a activității acestor instituții sau operatori economici.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri