Sari la conținut

Poliţist cercetat după ce a provocat cu maşina de serviciu un accident cu 4 răniţi

Un poliţist din Sibiu este cercetat penal şi disciplinar după ce, duminică seară, a circulat cu maşina de serviciu pe o stradă unde accesul era interzis şi a lovit un taximetru condus regulamentar. Şoferul vinovat, colegul său, precum şi şoferul taximetrului şi o pasageră au fost răniţi.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu au declarat, luni, corespondentului News.ro, că un poliţist este cercetat după ce a provocat, duminică seară, un accident în municipiul Sibiu.

„Un bărbat în vârstă de 43 de ani, sibian, angajat al IPJ Sibiu, a condus autospeciala de poliţie pe str. Mihail Sebastian dinspre str. Calea Dumbravii spre str. Octavian Goga fără a respecta semnificaţia indicatorului rutier «accesul interzis», iar la intersectie cu str. Octavian Goga nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar intrând în coliziune cu acesta”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Sibiu.

În urma accidentului, şoferul taximetrului, de 54 de ani, o pasageră, precum şi şoferul vinovat şi un coleg de-al său au fost răniţi.

Poliţiştii au declanşat o anchetă, poliţistul care a provocat accidentul fiind cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, dar şi disciplinar.