Românii au întâmpinat Anul Nou în stradă, cu artificii şi speranţe de mai bine

Data publicării:
0101 20revelion 20bucuresti-41397

Bucureştenii s-au distrat de minune la trecerea dintre ani. 2013 a fost sărbătorit în mai multe locaţii cu muzică pentru toate gusturile, petreceri tematice şi spectacole de artificii impresionante. La cumpăna dintre ani, bucureştenii au trecut peste superstiţii şi au privit cu încredere spre 2013. Cele mai mari dorinţe: mai multă iubire, mai multă sănătate şi bani din belşug.

Cele mai mari spectacole de Revelion au fost în Piaţa Constituţiei şi la Romexpo, unde a fost organizat cel de-al zecelea Vanghelion. Şi în Piaţa Revoluţiei distracţia a fost la ea acasă, la petrecerea care a spart ghinionul lui 2013. Atmosfera a foast întreţinută de artişti consacraţi, care au animat petrecerile organizate în Capitală.

Ieşenii au intrat în 2013 sub un cer luminat de un foc spectaculos de artificii. Iar voia bună a fost peste tot.

Şi cei care au ales să îşi petreacă noaptea dintre ani în inima Ardealului, în Piaţa Mare din Sibiu, au avut parte de un foc de artificii superb. Spectacolul de lumini a fost deschis de primarul oraşului, Klaus Johannis.

Şi la Braşov oamenii s-au adunat în număr mare în Piaţa Sfatului, la cumpăna dintre ani. După ce au asistat la focul de artificii, localnicii şi turiştii s-au prins în hore şi şi-au pus dorinţe pentru anul în care tocmai am intrat.

Ca şi ceilalţi români, braşovenii îşi doresc şi ei sănătate, locuri de muncă şi să scape cât mai repede de criză.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri