Şase bărbaţi reţinuţi după ce s-au bătut într-un bar. Un tânăr a ajuns la spital

Data publicării:
politisti la interventie
Predoiu caută polițiști pentru prinderea mafioților italieni care au afaceri ilegale în România. Foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Şase bărbaţi din judeţul Galaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub acuzaţia de loviri şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce s-au bătut într-un bar din comuna Jorăşti, bătaie în urma căreia un tânăr de 21 de ani a ajuns la spital, informează joi IPJ Galaţi.

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Rădeşti au fost sesizaţi PE 10 decembrie, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că într-un bar din comuna Jorăşti, judeţul Galaţi, are loc un conflict între mai multe persoane.

„Din verificările preliminare efectuate de poliţişti a rezultat faptul că în barul respectiv, cu puţin timp înainte de apelul la 112, pe fondul unui conflict spontan generat de consumul de băuturi alcoolice, un bărbat în vârstă de 21 de ani, din sat Zărneşti, comuna Jorăşti, judeţul Galaţi, ar fi fost agresat fizic de către trei bărbaţi, în vârstă de 24, respectiv 29 de ani şi 36 de ani, toţi din comuna Băneasa, judeţul Galaţi. Cel agresat fizic ar fi ripostat şi l-ar fi lovit pe unul dintre cei trei, în conflict intervenind alţi doi bărbaţi aflaţi în local. În urma loviturilor primite, trei dintre aceştia au suferit răni, însă doar bărbatul în vârstă de 21 ani a fost preluat şi transportat la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, potrivit IPJ Galaţi.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cercetările au fost continuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraş Târgu Bujor şi Secţiei 5 Poliţie Rurală Rădeşti, iar în cursul miercuri, 13 decembrie, după audieri şi administrarea materialului probator, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore a tuturor celor şase bărbaţi care au participat la acest conflict.

Joi, cei şase bărbaţi vor fi prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri