Scandal între 11 persoane, în zona instanţelor judecătoreşti din Constanţa, aplanat de jandarmi

Data actualizării: Data publicării:
jandarmeria_fb

Un scandal în care au fost implicate 11 persoane a avut loc, joi, în zona instanţelor judecătoreşti din municipiul Constanţa, iar pentru aplanarea conflictului a fost nevoie de intervenţia a două echipaje de jandarmi. Persoanele implicate în scandal au fost amendate cu suma totală de 11.000 de lei.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, joi, în apropierea instanţelor de judecată din municipiul Constanţa a avut loc un conflict între mai multe persoane.

Jandarmii aflaţi în cadrul dispozitivului de pază de la instanţă au observat situaţia creată, au anunţat dispeceratul unităţii şi au solicitat sprijin din partea colegilor.

Două echipaje de jandarmerie s-au deplasat imediat la locul incidentului şi au intervenit pentru aplanarea conflictului, imobilizând persoanele care intenţionau să fugă la vederea oamenilor legii. 

Unsprezece persoane au fost duse la sediul Secţiei 3 Poliţie Constanţa, unde au fost sancţionate contravenţional de către jandarmi, cu amenzi în valoare totală de 11.000 de lei, pentru că au provocat acel scandal.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri