VIDEO. Tată și fiică, respectiv mamă și fiică, morți în două accidente grave în Dâmbovița și Mehedinți

Data actualizării: Data publicării:
masini implicate in accident
O mașină s-a ciocnit cu un TIR ăn Mehedinți. Foto: ISU Mehedinți

Părinți și copii, morți în accidente grave petrecute în județele Dâmbovița și Mehedinți. În Dâmbovița și-au pierdut viața un tată și fiica lui, iar în Mehedinți o mamă și fata ei.

Accident între două autoturime în localitatea Gheboieni. Un bărbat şi fiica sa au murit

Un bărbat şi fiica sa de 10 ani au murit, sâmbătă, în urma unui accident produs în localitatea Gheboieni, judeţul Dâmboviţa.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că pe DN 72A, localitatea Gheboieni, judeţul Dâmboviţa, s-a produs o coliziune frontală între două autoturisme.

„În urma impactului au rezultat patru victime, dintre care două persoane au decedat (tată şi fiică), iar celelalte două au fost transportate la spital, cu diferite leziuni”, potrivit sursei citate de Agerpres.

La faţa locului a aterizat şi un elicopter SMURD.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a precizat că circulaţia rutieră a fost reluată, după ce anterior s-a desfăşurat pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei.

Mehedinţi: Mamă şi fiică, decedate după un accident între o maşină şi un TIR, pe DN56A

Pe DN 56A, localitatea Recea, judeţul Mehedinţi, s-a produs o coliziune frontală între un autoturism şi un TIR. În urma impactului au fost două victime, mamă şi fiică, ambele decedate, anunţă Centrul Infotrafic din IGPR.

Circulaţia rutieră a fost oprită pe ambele sensuri de mers pentru mai mult timp, mai informează sursa citată de News.ro.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri