Trenul aducerii aminte

Data publicării:
trenul

Emoţie, bucurie şi speranţă. O mare de oameni în Gara de la Craiova. Două mii de suflete au vrut să fie aproape de Familia Regală. Unii au reuşit chiar şi o fotografie-document, alţii...

„Căutai şi eu să fiu la poză, nu putui, că e lume multă şi fusei foarte bucuroasă din cauză că au venit”, a spus o femeie.

Trenul Regal a stat 20 de minute în Gara de la Craiova. În acest timp Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu, însoțiți de Principesa Maria, au vizitat o expoziţie cu fotografii vechi din oraş.

Sunt foarte emoţionată, mi-a plăcut foarte mult, şi primirea şi căldura cu care au venit ei şi ne-au întâmpinat”, a declarat Principesa Moștenitoare Margareta.

„Este o cinste pentru oraşul Craiova că au venit în vizită şi nu ne-au ocolit”, a spus o femeie.

Unul dintre cei mai emoţionaţi localnici care i-a aplaudat pe membrii Casei Regale a fost un bărbat care a lucrat aproape 50 de ani la căile ferate. A avut motivul lui de mândrie...

Mă bucur foarte mult că locomotiva cu care au plecat a fost cândva de mine recepţionată, acum 15 ani, o am aici notată (arată agenda). Vă daţi seama că m-a răscolit cu totul. De-aia am şi luat cu mine agenda mea de buzunar pe care nu am aruncat-o şi am fost mândru de ea, sunt mândru de ea”, povestește Gheorghe Dragomir, fost angajat CFR.

Familia Regală a refăcut simbolic drumul Drobeta-Turnu Severin - București, un omagiu adus Regelui Carol I la 150 de ani de la venirea sa în țară.

Trenul Regal a încheiat traseul în această seară la Bucureşti. Membrii Casei Regale au fost întâmpinaţi cu căldură şi în Capitală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri