UPDATE. Traficul feroviar între stațiile Valea Călugărească și Ploiești Est, reluat pe un fir

Data actualizării: Data publicării:
trenuri oprite

Un tren accelerat este oprit, vineri, în gara Feldru, județul Bistrița-Năsăud, după ce calea ferată a fost acoperită de aluviuni. Traficul feroviar este blocat. Și în Ploiești este oprită circulația feroviară între stațiile Valea Călugărească și Ploiești Est, din cauza ploii.

UPDATE 00.10. Circulația feroviară între stațiile Valea Călugărească și Ploiești Est, din județul Prahova, a fost reluată, vineri seara, pe firul I, după aproape cinci ore de când traficul a fost blocat din cauza inundațiilor.

„În stația Valea Călugărească trenurile circulă doar pe linia 3, cu restricție de viteză de 20 km/h și sub atenta supraveghere a personalului feroviar. Personalul de specialitate al Regionalei CF București acționează în continuarea pe acest interval, astfel încât traficul feroviar să fie operațional și pe firul II”, a transmis Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CFR.


Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, terenul accelerat 1831 este garat în gara Feldru, din cauză că nu se poate circula pe linia ferată.

„Circulația feroviară este întreruptă până la îndepărtarea aluviunilor de pe șinele de cale ferată”, anunță ISU Bistrița-Năsăud.

Persoanele care se aflau în tren așteaptă în tren până la deblocare, arată sursa citată. Județul Bistrța-Năsăud este sub cod galben de vreme rea până sâmbătă la ora 10.00.

Și în Ploiești este oprită circulația feroviară între stațiile Valea Călugărească și Ploiești Est, din cauza ploii care a acoperit liniile de cale ferată. 

Mai multe trenuri staționează temporar în gările de pe traseu. Este vorba de trenurile 1754, 5074, 15056 și 1576 pentru direcția București și de trenurile 5055, 1755, 5007,15003 și 1665 din direcția București pentru Buzău.

Județul Prahova este sub atenționare meteorologică de vreme rea.

sursa: Mediafax

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri