Turiști români, rămași fără mașini în Serbia

Data publicării:
vacanta serbia

Vacanţă cu ghinion pentru mai mulţi turişti români, care şi-au petrecut Revelionul într-o staţiune montană din Serbia. Românii au ajuns acolo cu maşinile personale, însă, autoturismele, lăsate în parcarea hotelului unde erau cazaţi, au dispărut ori au fost sparte. Turiştii au anunţat imediat autorităţile sârbe, dar răspunsul primit n-a fost încurajator.

Românii îşi pot lua gândul că autoturismele ar putea fi recuperate, cel puţin aşa spune unul dintre păgubiţi.

Bărbatul din Timişoara se afla pentru câteva zile în Kopaonik, împreună cu familia şi prietenii. Au ajuns acolo în 28 decembrie, iar în noaptea de 30 spre 31 decembrie, maşina lor, împreună cu o altă maşină înmatriculată în Cluj, au fost furate.

Timişoreanul şi-a dat seama de pagubă abia în după-amiaza zilei de 31 decembrie, când s-a întors de pe pârtie. Au anunţat poliţia, au încercat să obţină informaţii de la angajaţii hotelului, dar nimeni nu văzuse nimic.

Paguba timişoreanului este de aproximativ 12 mii de euro.

Poliţia din Serbia l-ar fi informat că se fac cercetări pentru găsirea autoturismului, dar şansele de găsire a ei sunt aproape 0. Hoții ar avea obiceiul să ducă mașinile furate în Kosovo, acolo unde poliția sârbă nu are jurisdicție.

Alte trei persoane, cazate în acelaşi hotel, au suferit pagube însemnate după ce maşinile lor au fost sparte, dar hoţii nu le-au putut fura.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri