Turiștii abandonați în Bulgaria au revenit acasă. Rudele le-au plătit transportul

Data publicării:
bulgaria-2

Printre zâmbete şi îmbrăţişări, cei 35 de turişti orădeni abandonaţi în Bulgaria spun că au trecut printr-o experienţă greu de imaginat: „Un coșmar, atât pot să zic, e un coșmar”, „Suntem chiar nemulțumiți, nici nu ne-am gândit că vom păți așa ceva, asta e a cincea oara când plecăm în Bulgaria”.

Agenţia de turism nu le-a mai asigurat transportul la întoarcerea în ţară pentru că avea greutăţi finaciare. „În penultima zi am încercat să dăm telefoane toată ziua, agenţia de turism nu a mai ridicat telefonul și a fost dubios. Indirect am dat de ei și am aflat că a dat faliment, adică firma e în insolvență”, a spus un turist.

Aşa că rudele celor plecaţi au strâns între 170 şi 250 de euro pentru a plăti o firmă de transport care să îi aducă acasă.

Pentru cele 10 zile petrecute pe litoralul bulgar turiştii au plătit câte 625 de euro pentru trei persoane. Acum orădenii spun că vor da în judecată agenţia de turism, pentru a recupera banii cheltuiţi în plus cu transportul.

Cazul turiştilor din Oradea nu este singurul de acest gen. Numai în ultimele luni, sute de persoane au fost păcălite de tour-operatori. Oamenii s-au trezit şi cu banii daţi şi cu vacanţa compromisă, după ce condiţiile descoperite la hotelurile în care s-au cazat nu corespundeau cu cele pentru care plătiseră.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri