Un bărbat a încercat să intre cu un cuţit în clădirea Curții de Apel din Constanța

Data publicării:
jandarmi
Un bărbat a încercat să intre cu un cuţit în clădirea Curții de Apel din Constanța.

Un tânăr de 27 de ani a fost depistat vineri de jandarmii care asigurau paza la Curtea de Apel Constanţa când intenţiona să intre în instituţie având un cuţit asupra sa.

Bărbatul nu declarase cuţitul la intrarea în instituţia publică, iar când a fost controlat, persoane din grupul din care acesta făcea parte au început să producă scandal.

„Vineri, 17.02.2023, jandarmii constănţeni aflaţi în postul de pază la Curtea de Apel Constanţa, au efectuat control corporal-preventiv asupra unui tânăr de 27 de ani care intenţiona să intre în instituţia publică. În urma controlului a fost descoperit un briceag pe care acesta nu-l declarase la momentul intrării în instituţie, faptă care se sancţionează conform prevederilor art. 372 din Codul Penal”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Constanţa.

Conform sursei citate, deoarece persoane din grupul tânărului controlat de cei din postul de pază au început să tulbure liniştea şi ordinea publică, jandarmii au solicitat sprijinul colegilor lor din cadrul IJJ.

„Echipajul de intervenţie din cadrul jandarmeriei a ajuns la faţa locului pentru a detensiona situaţia creată şi a identificat două persoane care erau în continuare implicate în tulburarea liniştii publice, fapt pentru care au fost sancţionate contravenţional. Bărbatul în cauză a fost predat lucrătorilor de poliţie, pentru continuarea cercetărilor”, se mai spune în comunicat.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri