Un bărbat a murit într-un accident pe DN 73 C, în care au fost implicate trei autoturisme

Data actualizării: Data publicării:
masina distrusa in accident
Un bărbat a murit într-un accident pe DN 73 C, în care au fost implicate trei autoturisme. Foto: ISU Argeș via infotraficromania.ro

Un bărbat în vârstă de 77 de ani a murit, sâmbătă, într-un accident rutier produs pe DN 73C, în localitatea Godeni, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

„Din verificările preliminare (...) s-a stabilit că un bărbat de 52 de ani, din Berevoeşti, care conducea un autoturism, pe DN 73C, pe raza localităţii Godeni, din direcţia Câmpulung către Curtea de Argeş, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, în aceeaşi direcţie de mers, de un bărbat de 41 de ani, din Curtea de Argeş. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un al treilea autoturism, condus, în aceeaşi direcţie de mers, de un bărbat de 77 de ani, din Corbi”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Argeş.

Sursa citată precizează că al treilea autoturism a fost proiectat în glisiera metalică de protecţie de pe marginea şoselei. Glisiera l-a rănit pe conducătorul vehiculului, care a intrat în stop cardio-respirator.

„Echipajele medicale, sosite la faţa locului, au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat, bărbatul, de 77 de ani, fiind declarat decedat. Ceilalţi doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool”, se menţionează în comunicatul citat de Agerpres.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă verificările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române anunţase, anterior, că în urma accidentului circulaţia a fost întreruptă pe ambele sensuri pe DN 73C, între Curtea de Argeş şi Câmpulung.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri