Un bărbat de 35 de ani şi un minor de 15 ani, răniți într-un accident pe A1

Data actualizării: Data publicării:
masina tamponata pe a1
Un bărbat de 35 de ani şi un minor de 15 ani, răniți într-un accident pe A1. Foto: ISU Giurgiu

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost găsit încarcerat şi un minor de 15 ani a fost rănit, în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această seară, pe A1 Bucureşti-Piteşti, la km 40, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu.

Ambii au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital.

„ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în această seară pe A 1 în urma producerii unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare şi două ambulanţe SAJ. Conducătorul unuia dintre autoturisme, în vârstă 35 de ani, a fost găsit încarcerat, fiind necesară folosirea accesoriilor de descarcerare pentru a putea fi extras în siguranţă. Acesta era conştient şi cooperant. Cealaltă persoană rănită a fost un minor, în vârstă de 15 ani, pasager în alt autoturism. Ambii au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital”, se arată într-un comunicat de presă, emis vineri, de ISU Giurgiu, citat de Agerpres.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor, iar cazul a rămas în atenţia Poliţiei pentru cercetări.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri