Un bărbat din Neamț și-a dat afară soția, s-a închis în casă cu cei 4 copii și i-a lovit. Au fost chemați mascații

Data publicării:
politist din fortele speciale
Un bărbat din Neamț și-a dat afară din casă soția, s-a închis în casă cu cei 4 copii și i-a lovit. Au fost chemați mascații . Foto INQUAM Photos/Cornel Putan

Poliţiştii Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Neamţ au intervenit, în noaptea de duminică spre luni, pentru a aplana un conflict care a apărut într-o familie din municipiul Piatra-Neamţ.

O femeie în vârstă de 35 ani a sunat la 112 şi a anunţat că a fost agresată fizic de soţ şi dată afară din apartament, după care bărbatul s-ar fî închis în locuinţă şi şi-ar fi agresat cei 4 copii.

„Poliţiştii s-au deplasat la locul sesizării, unde în exteriorul unui imobil a fost identificată o femeie în vârstă de 35 ani, în interiorul acestuia aflându-se soţul femeii, în vârstă de 36 ani, împreună cu 4 copii minori. Cu ocazia intervenţiei luptătorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Neamţ, bărbatul a permis accesul poliţiştilor în imobil”, a spus purtătoarea de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspector Ramona Ciofu, citată de Agerpres.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, poliţiştii au emis faţă de bărbat un ordin de protecţie provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, acesta fiind evacuat din imobilul comun.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri