Video Un cățel căzut într-o canalizare din Mizil a fost salvat după o intervenție dificilă a pompierilor

Data actualizării: Data publicării:
catel salvat de pompieri
Un cățel căzut într-o canalizare din Mizil a fost salvat după o intervenție dificilă a pompierilor. FOTO: captură Facebook ISU Prahova

Pompierii din Mizil au salvat duminică un cățel care căzuse într-o canalizare. Intervenția a fost dificilă, deoarece gura de canal era îngustă.

Pompierii au fost sesizați printr-un apel la 112.

Pompierii au reușit să scoată cățelul care era speriat și tremura, l-au îngrijit și i-au dat de mâncare.

"Pentru noi, ORICE VIAȚĂ CONTEAZĂ! Salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Mizil au câștigat astăzi un prieten pentru o viață!

Totul a început cu un apel 112 care anunța că un cățel a căzut într-o canalizare din orașul Mizil. Odată ajunși la locul intervenției, colegii noștri au constatat că este vorba despre un ghematoc de cățel, speriat și înfrigurat, care tremura și plângea, cerând cu disperare să fie salvat. Parcă se citește în ochișorii lui recunoștința pentru salvatorii care i-au oferit o șansă la viață.

Acum este îngrijit, uscat și hrănit. Pe lângă acestea, a primit și un nume emblematic: Turap (după denumirea țevii de refulare din dotarea pompierilor)", au povestit pompierii pe pagina de Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri