Un copil de 6 ani a căzut din telescaun, la Poiana Brașov

Data publicării:
Jandarm montan și salvamontist lângă telescaunul din Piana Brașov.
Un copil de 6 ani a căzut din telescaun, la Poiana Brașov. Foto: Salvamont Poiana Brașov

Poliţiştii braşoveni efectuează cercetări privind cazul unui copil, în vârstă de 6 ani, care a căzut, miercuri, dintr-un telescaun din Poiana Braşov, de la o înălţime de 5 metri.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov a precizat că a fost sesizat, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că un copil s-ar fi precipitat de la înălţime, în timp ce se afla într-un telescaun din staţiunea Poiana Braşov.

În urma examinării medicale la faţa locului, minorul nu prezenta vătămări corporale vizibile.

Ulterior, copilul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Poiana Braşov efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs incidentul, a mai precizat sursa citată. 

Reprezentanții Salvamont Poiana Brașov spun că după cădere, copilul s-a ridicat și s-a deplasat singur până la stația inferioară, unde a fost găsit de salvamontiști.

„După examenul medical s-a constatat un traumatism minor la nivelul unui membru inferior, urmând să fie transportat în stațiune, unde au fost așteptați aparținătorii, în vederea luării deciziei de transport către unitatea spitalicească”, mai precizează sursa citată.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri