Un interlop condamnat e de negăsit. El ar fi fugit din țară după ce s-au anunțat controale stricte la graniță din cauza lui Cherecheș

Data actualizării: Data publicării:
vamesi
Un bărbat din Argeș, condamnat pentru trafic de persoane și care se afla sub control judiciar, ar fi fugit din țară, iar cazul arată ca aproape tras la indigo cu situația lui Cătălin Cherecheș. FOTO: INQUAM PHOTOS - Ciprian Petcut

Un bărbat din Argeș, condamnat pentru trafic de persoane și care se afla sub control judiciar, ar fi fugit din țară, iar cazul arată ca aproape tras la indigo cu situația lui Cătălin Cherecheș. Decizia definitivă în cazul lui a fost dată chiar după ce frontiera a anunțat controale întărite în vămi.

Este vorba despre liderul clanului Boceanu, condamnat în 29 noiembrie, la trei zile după ce fostul șef al Poliției de Frontieră a susținut că au fost sporite măsurile de securitate la graniță după fuga lui Cătălin Cherecheș.

Interlopul a primit 12 ani de închisoare pentru trafic de persoane și grupă infracțional organizat.

El este de negăsit, deși la momentul condamnării se afla sub control judiciar, adică trebuia să meargă la poliție și să existe o evidență în ceea ce îl privește. Potrivit Libertatea, el ar fi fugit din țară.

Deocamdată, poliția nu a oferit explicații oficiale în acest caz. Potrivit unor informații neoficiale, bărbatul ar fi fost la poliție pentru controlul judiciar în 17 - 18 noiembrie și nu sunt informații că ar fi ieșit din țară. Concret, polițiștii nu știu unde e el, dar au cerut mandat european de arestare "ca să fie". Pentru a da un mandat de arestare, judecătorii trebuie să aibă însă probe clare la dosar.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri