Un italian gelos și-a dus soția în pădure și și-a pus copiii s-o omoare. Era convins că îl înșelase

Data actualizării: Data publicării:
un barbat cu pumnul strans isi ameninta sotia care tine in brate un copil
Un italian gelos și-a dus soția în pădure și și-a pus copiii s-o omoare FOTO: Getty Images

Convins fiind că soția lui avea o aventură cu un alt bărbat, un italian a decis să o pedepsească, dar nu oricum, ci să implice toată familia în acest lucru. Obsedat de religie, bărbatul a ajuns la concluzia că nu poate trăi sub același acoperiș cu o păcătoasă care se abătuse de la regulile din Biblie și că ea trebuia ucisă.

„A săvârșit adulter, este un păcat foarte grav”, le-a spus el celor doi copii minori, în timp ce punea la cale un plan monstruos.

Bărbatul este judecat acum la Roma pentru violență domestică și rele tratamente aplicate minorilor. Faptele pentru care a ajuns în fața instanței au fost comise între anii 2016 și 2018. Pentru că își suspecta soția că avea amant, el și-a pus cei doi copii, minori la acea dată, să-i verifice telefonul și să-i urmărească orice mișcare. Într-o zi a decis să treacă la fapte. Astfel, i-a dus pe toți într-o pădure de lângă Roma, și-a înarmat copiii cu pietre și apoi le-a spus: „Acum omorâti-o cu pietre pe mama voastră”, explicându-le că aceasta este o pedeapsă biblică pentru trădători, potrivit Il Mattino.

Din anchetă a rezultat că timp de cel puțin doi ani bărbatul i-ar fi făcut viața un calvar soției lui, acuzând-o că l-a înșelat cu un alt bărbat și că nu a respectat regulile unui bun creștin. Copiii erau instruiți ca atunci când mama lor ajungea acasă să-i verifice telefonul și să-i caute în poșetă probe incriminatoare, apoi să-i raporteze totul tatălui. Obsedat de religie, el își obliga întreaga familie să urmeze cu strictețe ritualuri liturgice și programul de rugăciuni. În perioada sărbătorilor, familia era obligată să respecte un post foarte restrictiv.

Femeia era în mod constant insultată și amenințată, pentru că soțul ei o considera o trădătoare. În afara faptului că era verificată și urmărită la tot pasul, soțul o bătea pentru a o face să-și ispășească presupusele greșeli. Într-un final, femeia a fugit de acasă și s-a dus la un centru pentru victimele violenței domestice. Asta după ce bărbatul i-a dus pe toți în pădure și le-a ordonat copiilor s-o omore cu pietre.

Puși în această situație imposibilă, copiii au început să plângă și au refuzat să arunce cu pietre în mama lor. L-au rugat pe tatăl lor să o ierte, acesta s-a lăsat îndeplecat pe moment și apoi au plecat toți spre casă. Dar pentru femeie a fost mult prea mult și s-a adresat autorităților. Ancheta a fost coordonată de procurorul Daniela Cento, care, într-un final, l-a dus pe bărbat în fața instanței de judecată.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri