Un șef de la Evidenţa Persoanei, prins beat la volan în timpul programului, a intrat brusc în concediu

Data publicării:
politie rutiera

Şeful Serviciului de Evidenţă a Persoanei din Primăria Făgăraş a intrat brusc în concediu, după ce polițiștii l-au prins băut la volan. În mijlocul zilei, în timpul programului de lucru, bărbatul avea o alcoolemie de 1, mult peste limita de la care legea impune deschiderea unui dosar penal.

Şeful de la Evidenţa Persoanei a fost oprit în trafic, pe o stradă intens circulată din centrul municipiului Făgăraş. Bărbatul se afla la volanul mașinii personale.

Alina Ivan, purtător de cuvânt IPJ Braşov: Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicând 1,05 mg/l alcool în aerul expirat.

Poliţiştii l-au dus pe angajatul primăriei la spital, unde i s-au recoltat probe de sânge, și au deschis un dosar penal pe numele acestuia.

Gheorghe Sucaciu, primarul din Făgăraş: După ce voi avea toate informaţiile, voi decide, împreună cu o comisie constituită pentru astfel de situaţii, ce măsuri vom lua.

Directorul serviciului de evidența populației din Făgăraș nu a putut fi contactat, pentru a oferi o explicație. Acesta a depus, ieri, o cerere de concediu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri