Foto Un șofer a intrat cu mașina într-un foișor cu mese de șah din Sectorul 6. El și-a abandonat autoturismul

Data actualizării: Data publicării:
Screenshot 2023-09-19 123339
Un șofer a intrat cu mașina într-un parc din Sectorul 6 al Capitalei unde merg, de obicei, și persoane în vârstă. Foto: Ciprian Ciucu/ Facebook

Un șofer a intrat cu mașina într-un parc cu foișor și mese de șah din Sectorul 6 al Capitalei, unde merg, de obicei, și persoane în vârstă. Ulterior, el ar fi fugit de la fața locului fără mașină, iar polițiștii îl caută acum.

Magda Costache, jurnalist Digi24: Accidentul a avut loc pe Strada Brașov din Sectorul 6 al Capitalei iar din imagini se poate vedea cum șoferul acestei mașini a lovit mai mulți copaci de marginea drumului, ulterior a trecut peste pietre în apropierea unor bănci și a ajuns direct într-un părculeț care este foarte frecventat de oamenii din zonă, a trecut și peste mese care erau în acel adăpost și a rupt gardurile. 

Poliția Locală Sector 6 a făcut un perimetru iar polițiștii de la Brigada Rutieră îl caută pe acest șofer iar când îl vor găsi aceștia îl vor testa pentru a vedea dacă a fost sub influența alcoolului sau al drogurilor. 

Din primele informații știm că nu au fost persoane rănite.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri