Un șofer drogat a lovit 4 persoane, printre care 2 copii, pe trotuar. Tânărul a fugit de la locul accidentului, dar s-a predat ulterior

Data publicării:
Mașină de poliție.
Un tânăr de 27 de ani a intrat cu maşina pe un trotuar şi a lovit patru persoane.

Accident teribil în Oradea! Un tânăr de 27 de ani a intrat cu maşina pe un trotuar şi a lovit patru persoane, printre care şi doi copii. Șoferul a părăsit locul accidentului, dar s-a prezentat apoi la Poliție unde și-a recunoscut fapta. În urma testării a reieşit faptul că bărbatul era sub influenţa drogurilor.

Bogdan Băcilă, jurnalist Digi24: Accidentul s-a produs ieri după-amiază într-o zonă mărginașă a Oradei. Șoferul în vârstă de 27 de ani a demarat în trombă cu mașina și a pătruns pe un trotuar unde a lovit patru persoane – doi adulți și doi copii. Din fericire, ei au fost răniți ușor.

Doi bărbați și un minor de 15 ani au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Inițial, șoferul a fugit de la locul accidentului, însă ulterior s-a prezentat la poliție unde și-a recunoscut fapta.

Pentru că existau suspiciuni de consum de substanțe interzise, șoferul a fost testat rapid pentru droguri și a ieșit pozitiv. Acestuia i s-au recoltat și probe biologice.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, fugă de la locul accidentului și consum de substanțe psihoactive.

Un alt șofer drogat a fost oprit azi-noapte în trafic de polițiștii orădeni în zona centrală a orașului. Bărbatul de 31 de ani a ieșit pozitiv la testarea rapidă și s-a ales cu dosar penal pentru consum de substanțe interzise.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri