Un tânăr care conducea fără permis a murit, și alţi doi au fost răniţi grav după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat şi a luat foc

Data publicării:
masina care arde pe camp
Un tânăr care conducea fără permis a murit, și alţi doi au fost răniţi grav după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat şi a luat foc. Foto: IPJ Galați

Un tânăr de 23 de ani, aflat la volanul unui autoturism, deşi nu deţinea permis de conducere, a murit, iar alţi doi au fost grav răniţi după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe un drum judeţean din Galaţi şi a luat foc.

Potrivit IPJ Galaţi, un tânăr, cu vârsta de 23 de ani, domiciliat în localitatea Cuza Vodă din judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 251, în localitatea Slobozia Conachi, ar fi acroşat un alt autoturism care era condus din sensul opus de mers de un bărbat de 41 de ani, după care a intrat în derapaj, pierzând controlul asupra direcţiei de mers, iar autovehiculul a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat într-un şanţ, unde a luat foc.

În urma accidentului, şoferul de 23 de ani a decedat, iar alţi doi tineri aflaţi în autoturism, de 19 şi 20 de ani, au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Conform sursei citate de News.ro, în urma verificărilor s-a stabilit că tânărul de 23 de ani care se afla la volanul autoturismului nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

Poliţia din Galaţi a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri