Un tânăr care suferea de depresie s-a sinucis într-un cămin studențesc din Pitești

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta cu usile deschise in spate si o alta ambulanta smurd langa
Un tânăr care suferea de depresie s-a sinucis într-un cămin studențesc din Pitești Foto: SMURD

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost găsit spânzurat, luni, într-un cămin studenţesc din municipiul Piteşti. Primele date din ancheta Poliţiei arată că el se afla sub tratament cu medicamente pentru combaterea depresiei. Poliţiştii fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Trupul neînsufleţit al tânărului a fost găsit luni dimineaţă, la etajul al patrulea al unui cămin studenţesc care aparţine Universităţii din Piteşti. La ora 10:00 poliţiştii au fost anunţaţi despre acest incident, prin 112, potrivit news.ro.

”Din primele verificări s-a stabilit că, un tânăr, de 23 de ani, din Leordeni, care urma tratament antidepresiv, s-ar fi spânzurat în casa scării căminului. Trupul tânărului va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, informează Inspectoratul de Poliţie Argeş.

Cazul a fost preluat de către poliţiştii de la Investigaţii criminale, care au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările vor fi continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri