Un tânăr din Voluntari a vrut strada doar pentru el și a montat un semn de „interzis”. Ce s-a întâmplat după aceea

Data publicării:
semn de interzis
Un bărbat a acoperit un indicator rutier cu un semn de „interzis” ca să nu mai circule mașini pe strada lui Foto: Guliver/GettyImages

Un bărbat de 27 de ani din Voluntari, județul Ilfov, s-a filmat în timp ce înlocuia un semn de restricție de tonaj cu unul de interzis. 

„Uitați-vă aici, a făcut strada interzisă! Deci semnul poa' să meargă, m-ați înțeles? ...Pe strada asta nu mai are voie nimeni, eu sunt șefu', gata, e interzisă strada! Decât bem, atât!” - spune tânărul în înregistrarea pe care a postat-o pe internet.

Acțiunea lui a dus în eroare mai multe zile la rând șoferii care circulau în zonă, până a fost depistat de poliție.

În cele din urmă, tânărul a fost reținut de poliție pentru săvârșirea infracțiunii de împiedicare sau îngreunare a circulației pe drumurile publice.

„Pe o rețea de socializare au fost postate de pe un cont mai multe imagini live din care rezultă faptul că un bărbat a montat un indicator rutier cu semnificația „accesul interzis” peste un alt indicator rutier cu semnificația „accesul interzis tuturor autovehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone”, cu scopul de a interzice circulația oricărui autovehicul pe strada respectivă, acțiunea sa fiind totodată de natură să inducă în eroare participanții la trafic. Colegii mei au identificat persoana care a postat imaginile pe contul de socializare. În urma administrării probelor, colegii mei din cadrul Serviciului Rutier Ilfov au emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore față de bărbatul în cauză, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea cu propuneri legale”, a declarat Anne-Marie Ciolcă, purtătoarea de cuvânt a IPJ Ilfov.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri