VIDEO. Bărbat fără mască, luat la palme de o femeie într-un autobuz din Cluj

Data actualizării: Data publicării:
o femeie il tine de nas pe un barbat fara masca intr-un autobuz si-i da o palma
Un bărbat fără mască a fost pălmuit de o femeie într-un autobuz din Cluj-Napoca Foto: captură video

Un bărbat care nu purta mască într-un autobuz din Cluj-Napoca și avea tot felul de comentarii în legătură cu vaccinarea împotriva COVID a fost redus la tăcere de o pasageră, care i-a pus mâna la gură și i-a dat două palme.

„Am făcut vaccinul la COVID! Dă-l (...) de vaccin! L-am făcut!” - strigă în autobuz bărbatul fără mască.

Vizibil deranjată de atitudinea bărbatului, femeia s-a apropiat, i-a cerut să tacă, să înceteze, i-a pus mâna la gură, apoi i-a dat câteva palme peste cap.

Imediat după incident, din spatele autobuzului, un alt călător l-a apostrofat pe bărbat.

Femeia a plecat apoi către ieșirea din față a autobuzului, în timp ce bărbatul, oarecum șocat și nedumerit, se uită după ea fără reacție.

Imaginile au fost publicate de stiridecluj.ro, care transmite și un punct de vedere al Poliției din Cluj: bărbatul ar putea fi amendat pentru nepurtarea măștii. „Polițiștii clujeni au demarat verificări în vederea identificării persoanei și luării măsurilor legale față de acesta, în conformitate cu Legea 55/2020”, a declarat Poliția Cluj.

„În ceea ce privește eventualitatea existenței unei fapte de natură penală, respectiv lovire sau alte violențe, acțiunea penală se pune în mișcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate. Până în acest moment, nu există o sesizare privind evenimentul surprins în imaginile video”, precizează Poliția Cluj.

Potrivit stiridecluj.ro, se pare că femeia care l-a luat la palme pe bărbat este chiar soția acestuia. Soțul bătut poate depune și el plângere, dacă dorește, spun oamenii legii. 

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri