VIDEO. Bătaie în trafic: două incidente violente între șoferi au fost filmate în București și Cluj

Data actualizării: Data publicării:
un sofer ii trage un pumn unui alt sofer in timp ce masinile sunt oprite in trafic
Doi șoferi s-au luat la bătaie în trafic în București Foto: captură video Digi24

Bătaia în trafic între șoferi pare să fie un obicei care nu este alungat nici măcar de spiritul Crăciunului care se apropie. Două astfel de incidente au fost surprinse în București, respectiv în Cluj.

Doi șoferi și-au împărțit pumni și picioare în văzul tuturor în Capitală. Incidentul a avut loc într-o intersecție de pe bulevardul Basarabia. Totul a pornit după ce unul dintre șoferi l-ar fi claxonat pe celălalt pentru că bloca drumul spre dreapta. Cel atenționat și-a abandonat mașina și a sărit la bătaie. În încăierare, unul dintre ei a căzut și a fost lovit de o altă mașină. Conflictul a fost aplanat abia când au intervenit alți șoferi. Polițiștii s-au autosesizat după imaginile difuzate de Digi24 și îi caută acum pe bătăuși. Dacă vor fi identificați, ei vor fi cercetați pentru loviri și alte violențe.

Și la Cluj-Napoca doi tineri s-au luat la bătaie în trafic, pe strada Corneliu Coposu. Cearta a izbucnit în urma unei ciocniri între două mașini, una condusă de un tânăr de 27 de ani, iar cealaltă de un bărbat de 70 de ani. Tânărul a iesit din mașină și s-a luat la ceartă cu șoferul celuilalt autoturism. Un alt șofer, în vârstă de 33 de ani, a intervenit să aplaneze conflictul. Cei doi tineri s-au luat la bătaie în mijocul străzii și au blocat ciculația până când la locul incidentului a sosit poliția, însă niciunul dintre cei implicați în scandal nu au depus vreo plângere.

Atenție, urmează imagini ce vă pot afecta emoțional:

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri